NamaiPaslaugos

Dronų naudojimas nekilnojame turte

Pagal šių dienų statistikas, nekilnojamo turto pardavimas tampa greitesnis, jeigu skelbime yra panaudojamos nuotraukos, kurios buvo darytos su bepiločiu orlaiviu. Drono paslaugos atlieka nuostabius vaizdus, bei iš atliktų nuotraukų yra matoma geresnė pastato aplinka ir matmenys.

Kodėl verta naudoti dronus?

Kuomet mes naudojame droną fotografijoje, mes galime išsiskirti iš kitų parduodamų arba nuomojamų objektų. Drono naudojimas nekilnojamo turto rinkoje suteikia daugybę skirtingų privalumų.

Dronų panaudojimas NT rinkoje

Vis daugiau nekilnojamo turto agentūrų pradeda naudoti bepiločius orlaivius , kad pateiktų geresnės kokybės nuotraukas klientams. Atliekamos nuotraukos su dronu, leidžia atlikti mums unikalias nuotraukas, kurios parodys namą su unikaliu kampu, o to mes nepadarytumėme su paprastais fotoaparatais. Su dronu jūs galite priartėti prie kamino, stogo. Tokio maži aspektai atrodo nesvarbūs, tačiau daugumai pirkėjų tai svarbu. Kadangi dronai suteikia daugybę naudos NT rinkoje, todėl jie tapo tokie populiarūs ir vis dažniau naudojami.

Vaizdo įrašai iš oro

Reikėtų nepamiršti, kad dronu galima atlikti ne tik fotografijas, tačiau ir filmavimus. Dronas iš aukštai geba atlikti filmavimus realiu laiku ir parodyti netoliese esančius objektus. Jūs galite paskraidyti aplink namą, nuskristi pro greta esančias vietas, aprodyti kaimynystę. Tokie vaizdai atskleidžia daugiau informacijos apie vietovę ir leidžia geriau su ja susipažinti, bei įvertinti visus privalumus.

Ką reikėtų žinoti apie dronus?

Dronai yra vis dažniau naudojami, tad ateityje tik didės jų paklausa. Tačiau norint skraidyti legaliai, jums reikia išsilaikyti internetinius kursus, o jeigu norite pilotuoti sunkesnį droną, tuomet reikės atlikti ir praktinį egzaminą. Neturėdami reikalingo sertifikato, jūs gausite piniginę baudą, o antru kartu bus konfiskuojamas jūsų dronas. Reikėtų nepamiršti, kad dronai nuolatos yra tobulinami. Todėl nuolatos rinkoje galime pamatyti naujų ir modernesnių versijų. Dėl šių priežasčių drono vertė krenta nuolatos. Tad pagalvokite, ar verta pačiam išsilaikyti sertifikatą ir pirkti bepilotį orlaivį, jeigu galite tiesiog nusamdyti žmogų, kuris atliktų reikiamą darbą už jus. Fotografavimo paslaugų įkainiai prasideda nuo 30 eurų, o tai nėra didelė suma, kuomet lyginame su teikiama nauda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *